VIA LÀCTIA A MONTSANT | 03/08/2018

Una de les grans novetats d’aquest any és la sortida per aprendre la tècnica per fotogarfiar la Via Làctia. Serà una activitat d’allò més complerta ja que gaudirem del Montsant, els seus encants i quedarem embadalits de la bellesa de la nit i les imatges que ens dóna.

Quedarem a la Morera del Montsant, el dia 3 d’agost, i iniciarem la ruta a peu fins arribar al Clot del Cirer. Aquest, és un dels indrets més bonics del Parc Natural del Montsant, ja que es troba al bell mig de la serra i destaca per la seva verdor entre roques calcàries. Originalment, hi havia un cirerer, arbre que va donar nom a la zona, però va morir fa uns anys i ara s’hi troba un noguer, plantat per l’acció de l’home.

Una vegada arribem a dalt, soparem (es pot resevar picnic) i començarem a capturar les imatges que ens regala la Via Làctia. Tindrem la sensació d’anar-nos empetitint a mesura que ens endinsem en l’activitat.

En Jordi Brú serà, com sempre, el nostre guia tant de natura com de fotografia.

19:00h: Trobada a l’aparcament de La Morera
19:15h: Inici de l’excursió cap a Montsant
21:30h: Sopar de carmanyola
22:00h: Inici de captura de la via làctia
00:00h: Inici del camí de tornada
01:30h: Foto de grup i final d’activitat

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Flaix
– Trípode

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric
– Llanterna o frontal

Sopar de carmanyola (o bé demanar-nos un pícinic)

 

Ens trobarem a l’aparcament de la part alta de La Morera de Montsant.

POTSER ET POT INTERESSAR:

> ALLOTJAMENT DIVENDRES Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

> PÍCNIC  Si no vols, no cal que et portis el sopar. Et podem preparar un pícnic a base de pa amb tomàquet, embotit i truita de patates. Si t’interessa aquesta opció, només cal que ens ho indiquis al formulari d’inscripció (preu: 6€).

PREU: 25€/persona

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!