CALENDARI SOLIDARI

calendari_solidari_2017_2

S’acaba l’any i per tant, els calendaris del 2016 també. És per aquest motiu que posem a la venda els nous calendaris del 2017. Aquest és un calendari solidari on el protagonista és l’espectacular Montsant, elaborat pel fotògraf i biòleg Jordi Bru amb la col·laboració del Reus Deportiu i Montsant Natura.

Tot els beneficis  aniran destinats a les tasques de senyalització, arranjament i conservació de camins públics que realitza de manera altruista la Secció Excursionista del Reus Deportiu. Tot granet de sorra és benvingut per mantenir i conservar aquest patrimoni, tant natural com cultural, que tant caracteritza la nostra comarca: el Priorat.

EL VOLS REBRE A CASA? És molt fàcil! Nomès cal que omplis el formulari que trobaràs una mica més avall, en facis el pagament i en pocs dies el tindràs a casa!

PREUS:
>>  1 Calendari = 9,50€ (7€ del calendari + 2,50€ despeses d’enviament)
>>  2 Calendaris = 16,50€  (14€ del calendari + 2,50€ despeses d’enviament)

FES LA TEVA COMANDA:
Com funciona? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’enviarem el calendari!