ESMORZAR FOTOGRÀFIC DE TIMELAPSE | 11/11/2018

El timelapse és una tècnica que s’utilitza per tal de captar moments que transcorren a velocitats molt lentes i que costa de percebre per l’ull humà. És una bona tècnica per fotografiar la sortida de sol, ja que l’efecte visual que s’aconsegueix és diferent al que estem acostumats.

Durant l’esmorzar fotogràfic del dia 11 de novembre, aprendrem tant a captar els instants i colors de la sortida de sol com a descarregar, editar i muntar les imatges. Ens agraden aquestes sortides ja que no poden ser més complertes. Una imatge final ha passat una sèrie de processos i durant tota la jornada anirem pas a pas fins aconseguir un resultat impecable.

Quedarem a LoRefugi, a Cornudella de Montsant i serà des d’aquest lloc que ens dirigirem cap a l’indret escollit per dur a terme l’activitat. Una vegada en Jordi Brú ens hagi explicat tots els secrets i tècniques, retornarem a LoRefugi per esmorzar i comentar amb els companys la nostra experiència. I una vegada ben tips, anirem cap a l’estudi que haurem preparat per tal de començar a treballar amb totes les nostres imatges.

Gaudir de la natura i la fotografia és ben fàcil, així doncs, us esperem al Priorat, una comarca que sempre ens deixa bocabadats de tanta bellesa!

08:00h: Trobada a LoRefugi
08:15h: Desplaçament cap a la localització

10:30h: Esmorzar
11:00h: Tria, edició i exposició conjunta de les fotos
13:00h: Foto de grup i final d’activitat

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Trípode

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric

Ens trobarem a LoRefugi.

POTSER ET POT INTERESSAR:

> ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

PREU: 25€/persona. Inclou l’esmorzar

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

política de privacitat