ESMORZAR FOTOGRÀFIC DE MACRO | 27/05/2018

Durant l’esmorzar fotogràfic de macro, descobrirem la bellesa de les petites coses des de ben a prop. Tenim preparada una activitat d’allò més interessant on posarem en pràctica les nostres habilitats fotogràfiques i la nostra passió per la natura al llarg d’un matí intens de fotografia.

El dia 27 de maig, i de bon matí, ens trobarem a LoRefugi, situat al poble de Cornudella de Montsant i ens dirigirem cap a la zona escollida per meravellar-nos i endinsar-nos amb el món de la Macrofotografia. De vegades, són les coses més menudes les que ens deixen bocabadats i ens deixen constància de la grandesa de la ciència.

Una vegada ho haguem fotografiat tot, tornarem a LoRefugi on farem un esmorzar de forquilla i ganivet. Un cop recuperades les forces, comentarem les imatges realitzades per part de tots els participants, això ens permetrà valorar-ne el resultat, així com donar recomanacions i consells per tal de millorar de cara al futur.

Volem ensenyar-vos tots els secrets tant del territori com de la càmera. De la mà de l’expert fotògraf i biòleg, Jordi Brú, serem capaços de captar l’essència del Priorat.

08:00h: Trobada a LoRefugi
08:15h: Desplaçament cap a la localització

10:30h: Esmorzar
11:00h: Tria, edició i exposició conjunta de les fotos
13:00h: Foto de grup i final d’activitat

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Trípode

Recomanable:
– Disparador
– Objectius macro

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric

Ens trobarem al Xalet de l’Assut. El punter indica l’entrada del camí que porta al Xalet.

POTSER ET POT INTERESSAR:

> ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

PREU: 25€/porsona. Inclou l’esmorzar.

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

 

política de privacitat

___________   AIXÍ VAM VIURE La sortida fotogràfica de macro 2017  ____________