ESMORZAR FOTOGRÀFIC. SORTIDA DE SOL I PAISATGE | 04/11/2017

esmorzar_paisatge_2017

Teniu ganes de realitzar una sessió de fotografia de sortida de sol diferent? Amb la nova activitat, esmorzar fotogràfic sortida de sol i paisatge, el proper 4 de novembre del 2017,  gaudirem d’un matí únic on veurem sortir el sol, ens enlluernarem gràcies a un marc incomparable i captarem el Priorat de la millor manera possible, amb la nostra càmera i amb l’expert fotògraf i biòleg Jordi Brú.

Us volem fer descobrir les meravelles d’aquesta impressionant comarca, sobretot la zona del Montsant. Els penya-segats tant característics de Siurana, les immenses parets de calcària de la serra del Montsant, la llum esplendorosa que il·lumina el territori de bon matí, i tot, acompanyat d’un bon esmorzar on comentarem les sensacions viscudes.

La fotografia durant l’alba, és un espectacle únic, l’adrenalina s’accelera ja que el sol va creixent i creixent i tots volem captar el moment. Retratarem la màgia de la llum i aprendrem com funciona la nostra càmera. Natura, tranquil·litat, emocions i noves experiències ens esperen.

Una vegada haguem agafat forces amb l’esmorzar de forquilla i ganivet, conversarem i comentarem les nostres imatges captades i les analitzarem amb bona companyia. Això ens permetrà valorar-ne el resultat, així com donar recomanacions i consells per tal de millorar de cara al futur.

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex i un trípode. No és imprescindible dur cable disparador i flaix, però si en teniu, porteu-los. Ens trobarem a les 6h a LoRefugi. Està previst que l’activitat duri unes 5 hores.

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’aquesta web.


POTSER ET POT INTERESSAR:

// ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.


INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

política de privacitat