HISTÒRIES DE L’ESCALADA | 25/02/2017

histories_escalada_2017

Heu fotografiat mai escaladors en acció? Doncs tenim l’oportunitat ideal per a tots vosaltres. El proper 25 de febrer de 2017 posarem en pràctica la nostra capacitat fotogràfica i ens endinsarem en el món de l’esport i l’escalada. En un dels indrets més espectaculars, envoltats d’escaladors, captarem l’esforç, la valentia i la seqüència dels moviments fins a la cadena.

L’escalada és un esport de superació, on cada moviment és important. L’esperit de superació i el companyerisme ens ajudaran a fotografiar cada un dels moments.

Gràcies a l’ajuda de l’expert fotògraf i biòleg, Jordi Brú, millorarem i aprofundirem els nostres coneixements de fotografia esportiva, aprendrem a captar les sensacions i a utilitzar la nostra càmera.

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex i un trípode. No és imprescindible dur cable disparador i flaix, però si en tens, porta’l.

PROGRAMA
09:00h: Trobada a LoRefugi. Presentació de l’activitat i desplaçament a la primera de les localitzacions fotogràfiques

10:15h: Desplaçament a la segona de les localitzacions, per tal de seguir confeccionant la nostra història.
12:30h: Desplaçament a la tercera i darrera localització
15:00h: Dinar a LoRefugi
16:30h: Selecció de les imatges individualment per part dels participants
19:00h: Posada en comú de les imatges i confecció del reportatge conjunt

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex i un trípode. No és imprescindible dur cable disparador i flaix, però si en teniu, porteu-los.

Perquè es realitzi, caldrà que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites i un màxim de 15. El preu de l’activitat és de 25€ per persona. Cal inscriure’s prèviament mitjançant el formulari d’aquesta web.


POTSER ET POT INTERESSAR:

// DINAR Dinarem tots junts a LoRefugi. Si vols pots portar-te’l, però si no vols, us oferim una OFERTA ESPECIAL: activitat + menú per 32€

// ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.


 

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

política de privacitat