SIURANA DE NIT | 16/06/2018

Coneixes Siurana de nit? Has sentit mai a parlar de les seves postes de sol? T’agradaria fotografiar el paisatge i l’entorn urbà d’aquest petit llogaret medieval de muntanya sota la llum dels estels? El pròxim dissabte 16 de juny del 2018 et donem l’oportunitat de fer-ho!

Fotografiarem la posta de sol, però també el castell sarraí i l’església romànica de Santa Maria de Siurana en la seva més absoluta foscor. Capturar l’essència d’aquesta inexpugnable vila medieval sota la llum de la lluna serà tota una experiència!

L’activitat va adreçada a totes aquelles persones que vulguin posar en pràctica els coneixements teòrics sobre l’ús i funcionament de la seva càmera en condicions nocturnes i vulguin compartir l’experiència tot passejant pels racons més bells i fotografiats de Siurana, mentre gaudeixen de les explicacions i comentaris del conductor de la sortida, en Jordi Brú Martorell.

20:00h: Trobada a Siurana
20:15h: Desplaçament a la primera localització

21:30h: Sopar de carmanyola
22:00h: Desplaçament a localització
01:00h: Foto de grup i final d’activitat

 

Imprescindible:
– Càmera rèflex
– Tripode
– Flaix

Recomanable:
– Disparador

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric
– Llanterna o frontal

Sopar de carmanyola (o bé demanar-nos un pícinic)

 

Ens trobarem a la plaça de l’entrada de Siurana.

POTSER ET POT INTERESSAR:

> ALLOTJAMENT  Si vens de lluny i no vols tornar de matinada, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

> PÍCNIC  Si no vols, no cal que et portis el sopar. Et podem preparar un pícnic a base de pa amb tomàquet, embotit i truita de patates. Si t’interessa aquesta opció, només cal que ens ho indiquis al formulari d’inscripció (preu: 6€).

 

PREU: 20€/persona

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

 

política de privacitat

___________________   AIXÍ VAM VIURE Siurana de Nit 2017  ___________________