SORTIDA FOTOGRÀFICA ALS GORGS | 29/04/2018

La primera sortida fotogràfica de l’any serà el dia 29 d’abril als Gorgs de la Febró. Fotografiarem la natura en ple ressorgiment després d’un hivern fred. Els rius s’omplen d’aigua, de vida, els animals surten dels seus caus i nosaltres aprofitarem per capturar tots aquests moments.

L’itinerari tindrà inici al Mas dels Frares, un mas protegit com a bé cultural d’interès local, situat al municipi de la Febró. Va pertànyer a la Granja d’Escaladei i posteriorment, va ser restaurat per Evarist Fàbregas, integrant-lo al campament militar de los Castillejos.

La història i la natura prenen un paper important durant la jornada fotogràfica, i serà un bon moment per posar en pràctica tots els nostres coneixements i aprendre’n de nous. Fotografia de natura, de llarga exposició, capturant el moviment de l’aigua i tots els seus encants.

Us convidem, doncs, a gaudir d’una activitat fotogràfica diferent a les que hem fet fins ara on la diversió està més que assegurada!

09:00h: Trobada, motxilles i reagrupament de vehicles.
09:10h: Desplaçament cap a Mas dels Frares i inici de l’activitat

13:30h: Tornada als cotxes i camí cap a la cruïlla
14:00h: Foto de grup i fi d’activitat

Imprescindible:
– Càmera rèflex

Recomanable:
– Disparador
– Trípode

Molt important:
– Calçat esportiu còmode i ben lligat
– Roba d’abric

Ens trobarem al plà que hi ha just al costat de la cruïlla de Castillejos-Febró-Mussara.

POTSER ET POT INTERESSAR:

> ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.

PREU: 20€/persona

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!