SORTIDA FOTOGRÀFICA DE MACRO | 21/05/2017

Jordi Brú

Les petites coses, de vegades, passen desapercebudes, però la veritat és que sempre ens deixen meravellades de tanta bellesa. És per aquest motiu que durant aquesta sortida fotogràfica posarem en pràctica les nostres habilitats fotogràfiques i posarem l’ull a l’àmbit de la macrofotografia i la fotografia d’aproximació.

L’activitat, dirigida per l’expert fotògraf i biòleg, Jordi Brú, ens ajudarà a descobrir tots els secrets que s’amaguen en aquest menut mon.

La sortida tindrà lloc el proper 21 de maig del 2017, en plena primavera, on la natura ens regala oportunitats fantàstiques amb les seves flors i insectes per tot arreu. Durant l’activitat desenvoluparem la nostra creativitat: formes, colors i textures d’éssers menuts, ens deixaran bocabadats amb les imatges resultants. La zona és única i per tant, allò que la conforma també. Ens trobarem a les 8:30h a LoRefugi.

Què cal portar? Tan sols una càmera reflex i un trípode. No és imprescindible dur cable disparador i flaix, però si en tens, porta’ls.

L’activitat es preveu que tingui una durada d’aproximadament 4 hores. Perquè es realitzi, caldrà que hi hagi un mínim de 10 persones inscrites i un màxim de 15. El preu de l’activitat és de 18€ per persona.

Cal inscriure’s prèviament a través del formulari d’aquesta web.


POTSER ET POT INTERESSAR:

// ALLOTJAMENT Si vens de lluny i no vols matinar, podem oferir-te allotjament! Consulta’ns al 977821313.


 

INSCRIPCIONS

Com funcionen? Cal que omplis el formulari que trobaràs a continuació. Un cop enviat, automàticament la web et redireccionarà a la plataforma de pagament on-line de Montsant Natura. A partir d’aquí, en dos passos ràpids podràs realitzar el pagament. Un cop rebem el teu formulari, t’ho farem saber!

política de privacitat