TOUR FOTOGRÀFIC A MIDA

Durant aquesta activitat, realitzarem fotografies en diferents espais naturals de la província de Tarragona al llarg de tot un dia. Aprofitarem per practicar diferents disciplines fotogràfiques en el món natural (paisatge, llums extremes, macrofotografia, etc), per aquells que ja tinguin domini de la seva càmera, o bé farem una introducció al món de la fotografia digital per aquelles persones que encara no disposin dels coneixements bàsics per fer-ho lliurement. Tot això sempre en els millors entorns naturals que ens ofereix la província de Tarragona.

El safari va dirigit a aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements en fotografia, o bé practicar alguna disciplina fotogràfica de natura o descobrir entorns i valors naturals a través d’ella.

L’activitat estarà dirigida pel fotògraf i biòleg Jordi Brú. Un gran expert i coneixedor d’aquests entorns i que ens ensenyarà les tècniques adequades.

On es pot dur a terme?
– Montsant

– Paisatges del Priorat
– Muntanyes de Prades
– Serra de Llaberia
– El Ports
– Delta de l’Ebre
– Costa de l’Ametlla
– Costa de Tarragona

Què cal portar? Els participants han de portar la seva càmera, el trípode i la resta de material fotogràfic necessari segons l’indret escollit.

PREU DE L’ACTIVITAT:  180€/grup (entre 1 i 2 persones) – 225€/grup (entre 3 i 4 persones)
*No està inclòs el transport fins a les localitzacions on es faran les fotografies, ni els allotjaments ni dietes.