TOUR FOTOGRÀFIC AMB 4X4 PER LES MUNTANYES DE PRADES

Durant aquesta activitat, realitzarem fotografies en diferents espais naturals dels entorns del Les Muntanyes de Prades. Aprofitarem per practicar diferents disciplines fotogràfiques en el món natural (paisatge, llums extremes, macrofotografia, etc), per aquells que ja tinguin domini de la seva càmera, o bé farem una introducció al món de la fotografia digital per aquelles persones que encara no disposin dels coneixements bàsics per fer-ho lliurement.

Aquestes muntanyes tenen una bellesa que enamora a tots els amants de la fotografia, ja que té molt per ensenyar i molts indrets per descobrir. Amb la càmera, captarem els instants fotogràfics d’una de les zones naturals més visitades de Catalunya.

El tour fotogràfic va dirigit a aquelles persones que vulguin ampliar els seus coneixements en fotografia, o bé practicar alguna disciplina fotogràfica de natura, descobrint entorns i valors naturals a través d’ella.

L’activitat estarà dirigida pel fotògraf i biòleg Jordi Brú. Un gran expert i coneixedor de les Muntanyes de Prades i ens ensenyarà les tècniques adequades durant tota la jornada.

Què s’ha de portar? Els participants han de portar la seva càmera, el trípode i la resta de material fotogràfic necessari que puguin utilitzar al llarg de la jornada

PREU DE L’ACTIVITAT: 285€/grup (entre 1 i 2 persones) – 315€/grup (entre 3 i 4 persones)

EL PACK INCLOU:
– Fotògraf amb coneixements naturalístics.
– Assessorament fotogràfic.
– Vehicle 4×4 + conductor.
– Tast de vi entre vinyes.

DISPONIBILITAT DE L’ACTIVITAT: Tot l’any

DURADA DE L’ACTIVITAT: 1 dia

CONDICIONS DE L’ACTIVITAT:
– No inclou el dinar, segons l’itinerari es buscarà el lloc més proper per dinar.
– Sotmès a comprovació de disponibilitat.
– En cas de desitjar l’anul·lació de la reserva, en quant a la devolució de la fiança s’aplicarà la normativa vigent (Llei 9/2011, de 29 de desembre).